Zeneiskolai felvételi

A Gödöllői Premontrei Perjelség és a Gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnázium, Egyházzenei Szakgimnázium és Kollégium által szervezett Alapfokú Művészeti Iskola 2018 szeptemberétől korlátozott létszámban klasszikus zenei képzést indít:

zongora (Törpényi Sándor és Szalai Gergő)

orgona (Dr. Gesztesi-Tóth László és Dr. Varga László)

hegedű (Nagyné Kánya Andrea)

cselló (Bálint Orsolya)

furulya (Katona Ágnes Ariadné)

fuvola (Katona Ágnes Ariadné)

szolfézs (Dr. Varga László és Földváryné Nényei Sára)

szakokon. A magánének, orgona és szolfézs szakon az elméleti és főleg gyakorlati egyházzenei ismeretek (liturgikus zenélés) mind mélyebb elsajátítására helyezzük a hangsúlyt. Az egyházzene oktatás szerves részét képezi a kórus tantárgya, amely természetesen a hangszeres szakokra járók számára is nyitott.

A képzés helyszíne: Premontrei Gimnázium, 2100 Gödöllő, Takács Menyhért út 2.

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet 2018. május 2-ig.  E-mail cím: iroda(kukac)prem(pont)hu. Postacím: 2103 Gödöllő, Takács Menyhért u. 2.

 A jelentkezők számára felvételi meghallgatást 2018. május 7-én, hétfőn és május 8-án kedden 14 órától a gimnázium „B” épületének Zenetermében (B106) tartunk.

A felvételivel, jelentkezéssel és a képzéssel kapcsolatban érdeklődni Dr. Varga Lászlónál a +36306873052 telefonszámon és az iroda@prem.hu e-mail címen lehet.