Zeneiskolai felvételi

A Gödöllői Premontrei Perjelség és a Gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnázium, Egyházzenei Szakgimnázium és Kollégium által szervezett Alapfokú Művészeti Iskola 2018 szeptemberétől korlátozott létszámban klasszikus zenei képzést indít:

zongora (Törpényi Sándor és Szalai Gergő)

orgona (Dr. Gesztesi-Tóth László és Dr. Varga László)

hegedű (Juniki Spartakus, Nagyné Kánya Andrea)

cselló (Bálint Orsolya)

furulya (Katona Ágnes Ariadné)

fuvola (Katona Ágnes Ariadné)

szolfézs (Dr. Varga László és Földváryné Nényei Sára)

szakokon. A magánének, orgona és szolfézs szakon az elméleti és főleg gyakorlati egyházzenei ismeretek (liturgikus zenélés) mind mélyebb elsajátítására helyezzük a hangsúlyt. Az egyházzene oktatás szerves részét képezi a kórus tantárgya, amely természetesen a hangszeres szakokra járók számára is nyitott.

A képzés helyszíne: Premontrei Gimnázium, 2100 Gödöllő, Takács Menyhért út 2.

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet 2018. május 2-ig.  E-mail cím: iroda(kukac)prem(pont)hu. Postacím: 2103 Gödöllő, Takács Menyhért u. 2.

 A jelentkezők számára felvételi meghallgatást 2018. május 7-én, hétfőn és május 8-án kedden 14 órától a gimnázium „B” épületének Zenetermében (B106) tartunk.

A felvételivel, jelentkezéssel és a képzéssel kapcsolatban érdeklődni Dr. Varga Lászlónál a +36306873052 telefonszámon és az iroda@prem.hu e-mail címen lehet.