Tanévkezdési információk

Kedves Diákok, Kedves Szülők!

Már az időjárásban is tapasztalhatjuk, hogy lassan vége a nyárnak, és szeptember 1-jén elkezdődik az iskola is.

Augusztus 31-én, 9.15-től, - azok a diákok, akik betöltötték 12. évüket kérhették az oltást - a B épület védőnői szobájában és a B 209-es (természettudományi szaktanterem) kerül sor a Covid-ellenes védőoltásra. A második oltás előreláthatólag a szeptember 20-i héten kerül beadásra.

Szeptember 1-jén kérem, hogy mindenki 8 órára érkezzen meg az iskolába. Mindenkit kérek, hogy figyelmesen közlekedjen! Iskolánk körül is megváltozott a parkolás rendje: új parkoló került kialakításra, az iskolaudvar pedig a volt parkoló területével fog növekedni.

Az iskolában a tavalyi intézkedési terv megújításával készültünk: az iskolakezdéskor nem mérünk reggel hőmérsékletet, viszont az iskola területén felszerelt fertőtlenítőket használjátok a nap során. Kérünk mindenkit, hogy az iskolakezdéstől számított két hétig viseljen maszkot zárt térben az iskolában, mivel új diákok is érkeznek iskolánkba, vannak akik be vannak oltva, de olyanok is akik nincsenek. Mások egészségének megőrzése érdekében kérem ebben mindenki együttműködését! Azt követően a járványhelyzettől függ a maszkhasználat a továbbiakban.

Szeptember 1-jén 9 órától kerül sor a Veni Sanctéra és az évnyitóra. Az 5. 6. és 9. évfolyam osztályainak a Fácán sori templomban, míg a 7-8. és 10-12. évfolyamnak az iskola aulájában lesz. Mindenkit kérek, hogy ezen a napon az iskolai ünneplőbe (lányoknak: fekete szoknya, fehér blúz, nyaksál;  fiúknak: sötét nadrág, fehér ing, nyakkendő és sötét cipő - nem kék farmer és nem színes sportcipő) jöjjön iskolába. 

A Veni Sancte után osztályfőnöki órák lesznek,  majd ebéd. 

Szeptember 2-3-án kerül sor az osztálykirándulásokra, melynek részleteiről az osztályfőnököktől már értesülhettetek. 

Várunk mindenkit szeptember 1-jén 8 órára.

A 2021/22-es tanévre mindenkinek kívánok jó egészséget, a munkában kitartást.

Üdvözlettel:

Bori néni

 

Hírek
2024.04.17.
,,Hanem aki a nagyobb közöttetek, legyen a ti szolgátok.”

A kötelező, 50 órás közösségi szolgálat elvégzésére iskolánk számos lehetőséget biztosít a gimnazista tanulók számára. Az alábbiakban Nagy Kristóf, 9. c osztályos tanuló tanulságos gondolatait és tapasztalatait közöljük a közösségi munkáról.

2024.04.17.
Premontrei jótékonysági művészetek estje
2024.04.07.
Áldott húsvéti ünnepeket!Tovább a hírlistához
Jubileum 100
2024.03.07.
Rend- és iskolatörténeti kiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban

2024. február 29-én ünnepélyesen megnyitották a Gödöllői Királyi Kastélyban a „Premontreiek 100 éve Gödöllőn” című rend- és iskolatörténeti kiállítást.

2023.03.07.
A jubileumi időszak megnyitó ünnepsége
2023.03.05.
"Premontrei 100" - indul a jubileumi időszakTovább a teljes listához
Címkefelhő
Eseménynaptár