Előkészítő, kedvcsináló szakkör a Premontrei Iskolaközpontban a természettudományi tagozat iránt érdeklődők számára

A gödöllői Premontrei Iskolaközpont a 2014/2015-ös tanévben indította be új képzési formáját, az emelt biológia és kémia óraszámú természettudományi tagozatot.

November végétől a természettudományok, illetve a tagozatos képzés iránt érdeklődő 8. évfolyamos diákok részére ingyenes kedvcsináló, előkészítő szakkört hirdetünk. Hat foglalkozáson a hetedikes és nyolcadikos tananyaghoz kapcsolódó érdekes kémiai és biológiai gyakorlatokat, kísérleteket végzünk el tanulói kísérletek formájában. Az utolsó két alkalommal pedig a szóbeli felvételi tételeivel kapcsolatos tájékoztatót tartunk.

A nyolc foglalkozásból álló sorozatot péntek délutánonként tartjuk, az első alkalom november 30-án lesz, 16 – 17 óra között a Premontrei Iskolaközpont természettudományos laborjában.

További alkalmak: 2018. december 7., 15., 2019. január 11., 18., 25., február 1 és 8.

Érdeklődni és a szakkörre írásban jelentkezni Kerényi Zoltán biológia tanárnál a vanittsutnivalo@gmail.com e-mail címen és ezen a linken (https://goo.gl/X43NDT) lehet. A szakkörre maximum 40 diák jelentkezését tudjuk elfogadni.

A szakkörök időpontjában szeretettel várjuk a diákok felkészítő tanárait is, betársulhatnak diákjaik munkájába, illetve lehetőség nyílik a természettudományokat tanító kollégáinkkal történő kötetlen beszélgetésre is.

Minden érdeklődő diákot és biológiát, kémiát tanító kollégát szeretettel várunk.