Főoldal » Információk » Hírek » Angliai nyelvtanfolyam

Angliai nyelvtanfolyam

Iskolánk két év szünet után ismét meghirdeti az angliai nyelvtanfolyamot. A tanfolyam helyszíne Barnstaple, egy barátságos, vidéki kisváros Délnyugat-Angliában, Devonban. Az időpont pedig 2023. március 9-16. 

A programot egy ottani nyelviskola, a SOL szervezi, akik 30 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. A gyerekek délelőttönként nyelviskolában vannak, ahol szintek szerint kis csoportokba osztva anyanyelvi tanárok foglalkoznak velük. Délutánonként a környék gyönyörű helyeire kirándulunk helyi idegenvezető vezetésével. Szerepel még a programban egy egész napos kirándulás és egy családi nap is. A diákok ugyanis családoknál vannak elszállásolva, akik vigyáznak rájuk, programokat szerveznek nekik és gondoskodnak az étkezésről is. 
A gyerekek egész nap az angol nyelvet használják, nagyon sokat fejlődnek a 8 nap alatt és hatalmas plusz motivációt szereznek a későbbiekre.
 
Az utazás repülővel történik (Budapest-London), a reptérről a nyelviskola busza visz minket Devonba. 
 
A tanfolyam becsült költsége 320.000 Ft. (A pontos összeg függ az árfolyamtól, a jelentkezők számától és a repülőjegy árától is.) Ez az összeg minden költséget tartalmaz, ehhez már csak az a kis zsebpénz jön, amit esetleg magukkal hoznak a gyerekek.
3 részletben lehet befizetni az összeget.
 
8-12. évfolyamos tanulók jelentkezését várjuk a zsuzsi.erdelyi@gmail.com email címen szeptember 30-ig.
A jelentkezők emailben kapnak tájékoztatást a továbbiakról.
Ha bármilyen kérdés van, a fenti email címen nagyon szívesen válaszolok.
 
Erdélyi Zsuzsanna, angoltanár 
 

 

 
 
 

 

Hírek
2024.04.22.
Népviselet napja 2024

Április 24-én, szerdán a népviselet napját ünnepeltük az iskolában. Számos tanár és diák viseletben, vagy egy jelzésértékű viseletelemet magára öltve jött iskolába ezen a napon.

2024.04.17.
,,Hanem aki a nagyobb közöttetek, legyen a ti szolgátok.”
2024.04.17.
Premontrei jótékonysági művészetek estjeTovább a hírlistához
Jubileum 100
2024.03.07.
Rend- és iskolatörténeti kiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban

2024. február 29-én ünnepélyesen megnyitották a Gödöllői Királyi Kastélyban a „Premontreiek 100 éve Gödöllőn” című rend- és iskolatörténeti kiállítást.

2023.03.07.
A jubileumi időszak megnyitó ünnepsége
2023.03.05.
"Premontrei 100" - indul a jubileumi időszakTovább a teljes listához
Címkefelhő
Eseménynaptár