Premontrei Jótékonysági Művészetek Estje

A Premontrei Jótékonysági Művészetek Estje április 26-án került megrendezésre az iskolánk B épületében. Az esemény célja a premis művészlelkek alkotásainak bemutatása volt minden érdeklődőnek, lehetőséget adva a tanulóknak arra, hogy különböző módon ragyogtassák meg tehetségüket.
 
A vendégek zenei előadásokon vehettek részt, megtekinthették a PreMiÚjság és a BeElegant diákprojektek standjait, valamint gyönyörködhettek a szervezők által meghirdetett, tanulóknak szóló rajz- és fotópályázat munkáiban.
Ezen versenyek eredményhirdetése és díjazása szintén a rendezvényen történt.
 
A műsor után a látogatók édes és sós süteményekből válogathattak, illetve a pályázatok nyerteseit, a kiállítókat és a fellépőket egy szelet torta várta.
 
Az est szervezői, Bencsik Anna és Bakai Balázs immár másodjára fogtak össze létrehozni összművészeti eseményüket, amely teljes mértékben diákkezdeményezés.
 
Tavaly a suliújság számára, azonban idén a 11. évfolyamos diákok szalagavatójának megrendezésére gyűjtöttek jótékony bevételeket.
 
Anna elmondása alapján az esemény jótékony része mindössze másodlagos céljuk volt, és a hangsúlyt mindenképpen a szívvel-lélekkel alkotó premis diákokon szerették volna tartani.
 
A szervezők örömére, minden tervük és elképzelésük beteljesült és egy emlékezetes estet tudhat mindenki maga mögött. Sikerült remek hangulatot teremteni és több korosztályt összehozni iskolánk művészeinek megünneplésére.
A szervezők köszönik az iskolának és a rendnek a támogató jelenlétet és a helyszín biztosítását, illetve az est szponzorainak a nagylelkű felajánlásokat, az iskola pedig köszöni Annának és Balázsnak, valamint segítőiknek ezt a különleges délutánt.

 

Hírek
2024.06.14.
Határtalanul 7. a - Erdély

A 7.a osztály hat napot töltött el Erdélyben, május 21-26 között a Határtalanul pályázatnak köszönhetően. Az utazás során Gyergyót és környékét, illetve a Csiki-medencét érintettük. Itt a lakosság nagy része ma is magyar, így végig olyan érzés volt, mintha át se léptük volna az országhatárt. Úgy éreztük, otthon vagyunk.

2024.06.13.
Határtalanul 7. b - Erdély
2024.05.16.
Jelentkezés öregdiák Szent Norbert-napraTovább a hírlistához
Jubileum 100
2024.03.07.
Rend- és iskolatörténeti kiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban

2024. február 29-én ünnepélyesen megnyitották a Gödöllői Királyi Kastélyban a „Premontreiek 100 éve Gödöllőn” című rend- és iskolatörténeti kiállítást.

2023.03.07.
A jubileumi időszak megnyitó ünnepsége
2023.03.05.
"Premontrei 100" - indul a jubileumi időszakTovább a teljes listához
Címkefelhő
Eseménynaptár