Főoldal » Információk/hírek » Hírek » Tanévkezdési információk

Tanévkezdési információk

Kedves Diákok, Kedves Szülők!

Már az időjárásban is tapasztalhatjuk, hogy lassan vége a nyárnak, és szeptember 1-jén elkezdődik az iskola is.

Augusztus 31-én, 9.15-től, - azok a diákok, akik betöltötték 12. évüket kérhették az oltást - a B épület védőnői szobájában és a B 209-es (természettudományi szaktanterem) kerül sor a Covid-ellenes védőoltásra. A második oltás előreláthatólag a szeptember 20-i héten kerül beadásra.

Szeptember 1-jén kérem, hogy mindenki 8 órára érkezzen meg az iskolába. Mindenkit kérek, hogy figyelmesen közlekedjen! Iskolánk körül is megváltozott a parkolás rendje: új parkoló került kialakításra, az iskolaudvar pedig a volt parkoló területével fog növekedni.

Az iskolában a tavalyi intézkedési terv megújításával készültünk: az iskolakezdéskor nem mérünk reggel hőmérsékletet, viszont az iskola területén felszerelt fertőtlenítőket használjátok a nap során. Kérünk mindenkit, hogy az iskolakezdéstől számított két hétig viseljen maszkot zárt térben az iskolában, mivel új diákok is érkeznek iskolánkba, vannak akik be vannak oltva, de olyanok is akik nincsenek. Mások egészségének megőrzése érdekében kérem ebben mindenki együttműködését! Azt követően a járványhelyzettől függ a maszkhasználat a továbbiakban.

Szeptember 1-jén 9 órától kerül sor a Veni Sanctéra és az évnyitóra. Az 5. 6. és 9. évfolyam osztályainak a Fácán sori templomban, míg a 7-8. és 10-12. évfolyamnak az iskola aulájában lesz. Mindenkit kérek, hogy ezen a napon az iskolai ünneplőbe (lányoknak: fekete szoknya, fehér blúz, nyaksál;  fiúknak: sötét nadrág, fehér ing, nyakkendő és sötét cipő - nem kék farmer és nem színes sportcipő) jöjjön iskolába. 

A Veni Sancte után osztályfőnöki órák lesznek,  majd ebéd. 

Szeptember 2-3-án kerül sor az osztálykirándulásokra, melynek részleteiről az osztályfőnököktől már értesülhettetek. 

Várunk mindenkit szeptember 1-jén 8 órára.

A 2021/22-es tanévre mindenkinek kívánok jó egészséget, a munkában kitartást.

Üdvözlettel:

Bori néni

 

Jubileum 900
2021.10.10.
Ünnepi hangverseny a Müpában

2021. október 22-én, pénteken 19:00-kor a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében ünnepi koncerttel emlékezünk meg a premontrei rend alapításának 900. évfordulójáról. A hangversenyre, ahol tanáraink és diákjaink is fellépnek, szeretettel várjuk az iskola közösségének tagjait.

2021.09.18.
Hagyomány és korszerűség
2021.02.21.
Szent Norbert öröksége ma is időszerű - Erdő Péter homíliájaTovább a teljes listához
Címkefelhő
Eseménynaptár